Operativa Logistiker till FTI AB

Förpacknings och Tidningsinsamlingen, FTI, är ett företag inom återvinningsbranschen som har till uppgift att se till att förpackningar och tidningar i Sverige samlas in och återvinns. Vi ansvarar bland annat för omkring 5 800 återvinningsstationer runt om i landet där allmänheten kan lämna sina förbrukade förpackningar och tidningar. Verksamheten bygger på regeringens förordningar om producentansvar för förpackningar och tidningar. Den visionära framtidsbilden är ett kretsloppsanpassat samhälle. Vi ägs av förpacknings- och tidningsindustrin, handeln och branschorganisationer. Vårt kontor finns i Stockholm, Södermalm.

FTI söker två Operativa Logistiker som skall leda och fördelar arbetet för att säkerställa ett väl fungerande insamlingssystem för förpackningar. I uppgifterna ingår utveckling och samarbete med entreprenörer där ni planerar, kvalitetssäkrar och kontinuerligt styr, följer upp, utvärderar ert eget och entreprenörernas arbete. Teamet av logistiker består av 6 personer som är en viktig del av FTI:s verksamhet och utveckling.

Som Operativ Logistiker arbetar du med att:

  • styra och ruttoptimera verksamheten
  • planera tömnings- och städscheman
  • ärendehantering och ta fram lösningar i nära samarbeta med entreprenörer
  • sköta löpande behållarfrågor för reparation, skyltning mm samt
  • säkerställa entreprenörernas ersättning för utförda tjänster.

Som logistiker har du stark drivkraft, god helhetssyn samt förståelse för distribution och flöden. Du har dokumenterad god vana med för Excel, databaser och registerunderhåll. Du har en öppen och professionell attityd, är kommunikativ med viss förhandlingsvana och trivs med att utveckla och förbättra teamarbete.

De vi söker bör ha högskoleutbildning inom logistik och gärna några års erfarenhet från en operativ logistikbefattning. Du bör ha initiativ och drivkraft, skinn på näsan och ett strukturerat arbetssätt. Erfarenhet från återvinningsindustrin är meriterande. Rätt personer får förmånen att arbeta i en inspirerande miljö i ett dynamiskt företag.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV till info@applyrekrytering.se. Önskas ytterligare information kontakta vår konsult Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ber dig skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.