Marknadsansvarig/Projektledare till NIMA Utbildning i Oslo

NIMA Utdanning A/S är sedan 1961 Norges ledande arrangör av utbildningar och konferenser inom Inköp, Supply Chain och Logistik. Mest kända är vi för våra internationella certifieringsprogram till både offentlig och privat sektor. Vår huvudfokus är att kompetensutveckla individer och företag där vi har både öppna och företagsinterna utbildningar. Vi är i stadig tillväxt med ständig utveckling med ett gott arbetsklimat.

Vi har en egen tidning samt en branschförening NIMA – Norsk Forbund for Innkjöp og Logistikk som har till uppgift att främja branschen och öka kompetensen inom Inköp och Logistik. Välkommen att läsa mer på: www.nima.no

Söker du karriär och utmaning i det norska näringslivet är detta rätt tjänst för dig. Efterfrågan på NIMAS utbildningar och seminarier ökar kontinuerligt och allt fler uppdrag kommer från både den privata och offentliga sektorn. Vi söker nu en Marknadskoordinator med projekt kompetens. Som Marknadsansvarig koordinator arbetar du givetvis med marknadsfrågor generellt men även med Nimas profildagar som NIMA dagarna samt Logistikforum som är välkända inslag för Inköpare och Logistiker i Norge och övriga norden. Du leder och medverkar i team med både interna och externa resurser för att ta fram och implementera inspirerande seminarier med fokus på önskemål & behov.

Som Marknadskoordinator arbetar du med att:

  • analysera, driva och designa marknadskommunikationen till Inköpare och Logistiker
  • initiera och leda team för utveckling av Nimadagarna och Logistikforum
  • ta fram aktuellt och tydligt marknadsmaterial till Nimas kursutbud
  • utveckla och skapa en aktuell och levande hemsida med fokus på målgruppen
  • göra marknadsundersökningar för att få fram kunders nuvarande behov och tankar

Som marknadskoordinator har du stark drivkraft, god helhetssyn samt förståelse för marknadsföringens påverkan på marknaden. Du har en öppen och professionell attityd, är kommunikativ och trivs med att upprätthålla och underhålla kontakter. Du är både kreativ och strukturerad samt har vana att samarbeta och både delta i och leda projekt mot uppsatta mål.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och värdesätter att du är affärsinriktad. Den vi söker bör ha erfarenhet från en befattning som marknadsassistent eller marknadskoordinator samt relevant utbildning inom marknadsföring och projektledning. Erfarenhet från Inköp, Supply Chain och Logistik är en merit. Rätt person får förmånen att arbeta i en inspirerande miljö i ett dynamiskt företag. Du kommer vara en av nyckelpersonerna på NIMA i Oslo. Rapportering sker till VD för NIMA i Norge.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV till info@applyrekrytering.se. Önskas ytterligare information kontakta vår konsult Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ber dig skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.