Säljare Air & Ocean till Posten Logistik

Posten Logistik erbjuder konkurrenskraftiga och attraktiva logistiklösningar samt paket- pall- och expresstjänster. Vi löser företags logistiska utmaningar och ser till att de får sina produkter distribuerade snabbt och effektivt. Vi finns i hela Norden och har samarbetspartners i hela världen. Posten Logistik AB är ett helägt dotterbolag till PostNord AB. Bolaget har ca 6000 medarbetare.

Posten Logistik söker nu en resultatinriktad transportsäljare till Flyg och Sjö verksamheten. För dig som brinner för försäljning och är specialiserad på sjö och flygfrakt är detta ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter i ett nordiskt transport- och logistikföretag. Du kommer att arbeta med tjänsteförsäljning av sjö och flygfraktprodukten mot företag i Stockholm och norra Sverige. Denna tjänst är placerad vid kontoret i Arlandastad, Stockholm. Detta är ett utmanade och omväxlande arbete. Du utgår från Stockholm men tjänsten innebär vissa resor i säljarbetet.

Arbetsuppgifter

  • sälja mot både mindre och större företag i region Stockholm
  • stark drivkraft att via kundbesök bearbeta nya potentiella kunder
  • aktivt utveckla marknaden och sälja in vårt sjö- flygkoncept till företag
  • förmågan att tillsammans med produktion kalkylera och prissätta offertförslag
  • självständigt förhandla fram avtal och lösningar till avslut

Din profil

Vi söker en lagspelare som har erfarenhet av internationella transporter och tjänsteförsäljning. Du bör vara en självgående och kommersiell affärsman med energi som har förmågan att nå avslut hos kunden. Förmodligen har du en eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet, gärna inom marknad/försäljning. Som person är du ödmjuk, empatisk, förtroendefull och ambitiös. Då Posten Logistik är ett internationellt företag behärskar du engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i Officepaketet.

Rätt person får förmånen att arbeta i en inspirerande miljö och i ett växande logistik företag. Vi förväntar oss resultat och vi ger mycket tillbaka i form av belöningssystem och stora utvecklings-möjligheter.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV till info@applyrekrytering.se. Önskas ytterligare information kontakta vår konsult Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ber dig skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.