Silf söker konsulter inom Inköp och Logistik

Silf Competence AB är Sveriges ledande konsult- och utbildningsföretag inom inköp, logistik och affärsförhandling. Vi levererar både till privat och offentlig sektor. Mest kända är vi för våra utbildningar, internationella certifieringsprogram, företagsakademier och våra specialistkonsulter inom inköp och logistik. Vår huvudfokus är att kompetensutveckla företag och organisationer för att öka kvalitet och lönsamhet. Silf är även branschförening för inköpare och logistiker.  Läsa mer på www.silf.se.

Silf Competence söker fler drivna konsulter inom Inköp, Logistik och Supply Chain för kommande uppdrag. Vi söker dig som idag arbetar som konsult mot företag. Du får möjlighet till personlig samt professionell utveckling i ett företag med stor kompetens. Här får du  utvecklas din karriär inom området och vara del av ett starkt team. Silf erbjuder dig en kreativ och trevlig miljö samt ett positivt arbetsklimat.

Exempel på konsultuppdrag är:

  • Logistikutvecklare
  • Operativ inköpare
  • Projektinköpare
  • Inköpschef
  • Strategisk inköpare
  • Kategoriledare

Dina erfarenheter

Som konsult är du målfokuserad, självgående och har en analytisk förmåga. Du har lätt för att samarbeta och en mycket bra förmåga att skapa och vidareutveckla goda relationer med uppdragsgivarna. Du är prestigelös och trygg i din roll. Vi gissar att du har akademisk utbildning från t ex. industriell ekonomi, business management eller logistik. Är du SILF certifierad ser vi det som en merit.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV till info@applyrekrytering.se. Önskas ytterligare information kontakta vår konsult Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ber dig skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.