Säljare med intresse för utbildning och kompetens

Silf Competence AB är Sveriges ledande utbildningsföretag inom inköp, logistik och affärsförhandling. Mest kända är vi för våra internationella certifieringsprogram inom inköp och logistik samt för våra förhandlingsutbildningar. Vår huvudfokus är att kompetensutveckla företag och öka dess lönsamhet. Vi har även en egen tidning Inköp + Logistik samt en egeg branschförening. Välkommen att läsa mer på www.silf.se.

Silf Competence söker nu en resultatinriktad utesäljare som ska sälja och marknadsföra företagets utbildningar och kompetenslösningar inom inköp, logistik och förhandling. För dig som brinner för försäljning är detta ett spännande jobb i ett välrenommerat och Internationellt utbildningsföretag. Du kommer att arbeta med att utveckla befintliga kunder såväl som tillväxtförsäljning. Du ingår i ett säljteam som består av 7 personer. Denna tjänst är placerad vid kontoret i Stockholm.

Då företaget är under stark utveckling söker man nu en kompetensintresserad och driven säljare som gärna tidigare arbetat med försäljning och då gärna inom våra områden.

Vi tror du har/är:

  • energi att sälja mot både medelstora och större företag
  • stark drivkraft och erfarenhet av både nykundsbearbetning som långsiktiga relationer
  • erfarenhet från tjänsteförsäljning inom inköp och logistik
  • lyhörd och analytisk för kundens behov och skapar lösningar för bästa resultat
  • erfarenhet av att löpande följa upp och analysera ditt säljresultat
  • van att arbeta mot beslutsfattare på kundföretagen

Du bör vara en självgående och uthållig säljare, med förmågan att nå avslut hos kund. Aktuell person bör vara förtroendefull, empatisk med en öppen inställning. Du ska ha förmågan att snabbt sätta dig in i nya processer samt behärska engelska i tal och skrift. Rätt person får förmånen att arbeta med trevliga kollegor i en inspirerande miljö i nya och ljusa lokaler.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV till info@applyrekrytering.se. Önskas ytterligare information kontakta vår konsult Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ber dig skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.