Behållaransvarig till Svenska Förpacknings- och Tidningsinsamlingen AB

fti_logoFörpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) är ett företag i återvinningsbranschen. Vi erbjuder företag som importerar eller för in en vara, fyller en förpackning eller säljer en vara att samla in och återvinna deras förpackningar och tidningar. Vi tillhandahåller rikstäckande insamlingssystem där vårt mål är att, på ett resurseffektivt sätt, erbjuda hushåll och verksamheter ett tydligt och enkelt system för insamling av förpackningar och tidningar och säkerställa att dessa återvinns till nytt material. Vi ägs av de fem materialbolagen Pressretur, Plastkretsen, MetallKretsen, Svensk GlasÅtervinning och Returkartong. I FTIs och Materialbolagens styrelser finns representanter från handeln, förpacknings- och tidningsindustrin samt olika branschorganisationer. Vårt kontor finns på Södermalm i Stockholm, vi är ca 45 anställda och omsätter cirka MSEK 600

 

FTI söker en Behållaransvarig till avdelning Leverera. Som behållaransvarig kommer du ingå i Team Etablering och Underhåll som ansvarar för byggnation, reparationer och underhåll av FTIs återvinningsstationer (ÅVS) runt om i Sverige. Du rapporterar till Gruppchef Drift.

Som Behållaransvarig har du ansvar för:

  • att placera och upphandla ”hubbar” för behållardistributionen
  • inköp av behållare till återvinningsstationerna
  • att ta fram en plan för underhåll och service på 3-5 års sikt
  • att leverantörsavtal följs, utvecklas och effektiviseras
  • att korrekt systeminformation finns i behållarregistret
  • budget, analys och uppföljning samt presentation av utfall och mål
  • att tillsammans med ansvarig ÅVS, upphandla leverantörsavtal för byggnation av nya ÅVS.

Som person är du självgående och samarbetsinriktad med en prestigelös attityd. Du är noggrann, analytisk och strukturerad med god datavana samt mycket goda kunskaper i Officepaketet. Du talar svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Den vi söker har relevant utbildning och några års erfarenhet från arbete som byggnadsingenjör, inköpare eller logistiker. Gärna med erfarenhet av bygglovsprocess och kontrollplan. Meriterande är operativ erfarenhet från återvinnings- och avfallsindustrin alt. containertillverkning.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV till info@applyrekrytering.se. Önskas ytterligare information kontakta vår konsult Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ser fram emot din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.