Utbildningsansvarig inköp, logistik och upphandling. Tillsatt!

Silf utvecklas och söker nu en medarbetare som ska ansvara för det öppna utbildnings-programmet inom inköp, logistik, upphandling, förhandling och juridik.

Då efterfrågan på våra utbildningar och konsultinsatser ökar och vi får allt fler uppdrag från näringslivet och den offentliga sektorn söker vi nu ytterligare en medarbetare till vårt utbildningsprogram. Tillsammans med lärare, kunder och våra produktansvariga ska du utforma, utveckla och förädla Silfs utbud av kurser. Silfs utbildningar inkluderar både öppna som kundanpassade kurser.

Du kommer bland annat att:

  • utveckla och uppdatera Silfs program och kurser av hög internationell nivå.
  • arbeta med rådgivning & utveckling av våra kunders kompetens.
  • medverka och stödja vår försäljningsavdelnings sälj- och marknadsarbete.
  • söka lösningar och stödja kundernas utveckling inom inköp och Logistik.
  • bidra till vår fortsatta utveckling och lönsamhet.

Du är affärsinriktad, noggrann, analytisk samt har initiativ- och samarbetsförmåga. Vi värdesätter att du har en öppen och empatisk personlighet. Du bör ha ett intresse för utbildningsfrågor, gärna en akademisk examen och goda kunskaper i svenska och engelska. Har du operativ erfarenhet från inköp, logistik och/eller förhandling är det ett stort plus. Du kommer att vara en nyckelperson i Silfs produktionsteam.

Silf erbjuder dig en kreativ och trevlig miljö samt ett positivt arbetsklimat.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV till info@applyrekrytering.se. Önskas ytterligare information kontakta vår konsult Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ber dig skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.