ThyssenKrupp söker två Key Account manager till Stockholm

Tjänsten är tillsatt

ThyssenKrupp Materials Sverige AB marknadsför stål- och metallprodukter tillverkade inom ThyssenKrupp koncernen och hos utvalda externa tillverkare. Vi ingår i ThyssenKrupp AG, en världsom­spännande industri- och stålkoncern med ca 190 000 anställda och en omsättning på ca 40 Mdr EUR.

Vi har valt att se oss som en del av SVENSK industri, eftersom vi är en betydelsefull del i våra kunders tillverkningsprocess och slutprodukt. Vi ser oss inte bara som en leverantör av en fysisk produkt, utan mer som en resurs där vår branschkunskap också kommer kunden till del genom att vi tillsammans planerar materialbehov och leveranstider.

Är du driven, engagerad och intresserad av att arbeta med långsiktiga kundrelationer samtidigt som du tycker att det skulle vara utmanande att få utveckla ett välkänt varumärke? Då kan detta vara rätt arbete för dig.

Som ett led i att möta den ökade efterfrågan från marknaden öppnar ThyssenKrupp Materials Sverige ett nytt försäljningskontor i Stockholm. Hit söker vi nu två resultatinriktade Key Account manager/säljare med erfarenhet av relationsbyggande säljarbete.

Det aktuella säljområdet är i huvudsak Stockholm/Mälardalen. Vi handlar framförallt med rostfritt stål och konstruktionsstål. För dig som är en driven säljare är detta ett spännande försäljningsjobb med goda utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö. Du rapporterar till Försäljningschefen i Göteborg.

Som Key Account manager har du:

  • erfarenhet av att utveckla befintliga kunder samt av nykundsbearbetning
  • positiv energi och förmåga att sälja mot både mindre och större företag
  • erfarenhet från försäljning inom industrin och gärna inom stålbranschen
  • erfarenhet av budgetarbete samt att månadsvis följa upp och analysera det egna
  • säljresultatet inkluderat lönsamhetsanalyser
  • förmåga att självständigt skapa lösningar samt förhandla avtal
  • högskoleutbildning eller likvärdig kompetens inom ekonomi och/eller teknik

Som person är du en självgående, resultatorienterad och uthållig affärsman/kvinna med förmåga att knyta långsiktiga kontakter och nå avslut hos kund. För att nå framgång som KAM hos ThyssenKrupp Materials Sverige är det avgörande att du är prestigelös och affärsdriven. Vi förväntar oss att du som säljare med engagemang driver dina frågor och tar stort ansvar för ditt arbete. Självklart har du goda IT-kunskaper och är en god kommunikatör på såväl svenska som engelska, vilket är vårt koncernspråk.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV till info@applyrekrytering.se. Önskas ytterligare information kontakta vår konsult Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ber dig skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.