Produktionschef till Logistikföretag i Malmö

Tjänsten är tillsatt

Itella Logistics är en servicelogistikoperatör med bas i Nordeuropa (Skandinavien, Finland, Baltikum och Ryssland) och som arbetar globalt via samarbetspartners. Itella erbjuder effektiv och exakt logistik med god service som är skräddarsydd utifrån kundens behov. Våra tjänster omfattar transport, spedition, lagring, avtalslogistik, konsultverksamhet och IT-baserade logistiklösningar. Itella Logistics Sverige omsätter runt SEK 600 miljoner. 

Itella Logistics söker nu en resultatinriktad Speditionschef med ansvar för transport, produktion och administration av verksamhetens transporttjänster. För dig som brinner för transporter och logistik är detta ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt transport och logistikföretag. Denna tjänst är placerad vid kontoret i Malmö och man rapporterar till produktionschefen.

Då företaget är under stark utveckling söker man nu en kompetent, noggrann och ansvarsfull speditionschef. En person som prioriterar förbättring och kostnadseffektivitet och har ögon för marknadens behov och krav på service och flexibilitet inom logistiken.

Vi tror du har/är:

  • en ledare med kunskaper att effektivisera, coacha och fördela i det dagliga arbetet
  • stark drivkraft, initiativrik och en målmedveten genomförare
  • samarbetsförmåga både internt och externt
  • ekonomiska kunskaper för budgetering, kalkylering och uppföljning
  • höga krav på kvalitet och miljö
  • kundfokus och känsla för god service
  • djupa kunskaper om europatrafiker

Vi ser gärna att du tidigare har haft en liknande tjänst, som t.ex. transport eller trafikansvarig och vill utvecklas vidare i rollen. Aktuell person bör vara förtroendeingivande, målinriktad med en öppen inställning och ha förmågan att snabbt sätta sig in i nya processer och rutiner. Rätt person med känsla för ordning och reda får förmånen att arbeta i en inspirerande miljö.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV till info@applyrekrytering.se. Önskas ytterligare information kontakta vår konsult Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ber dig skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.