Projektledare till Silfs produktgrupp för utbildning inom Inköp och Logistik

silf_litenSilf Competence AB är Sveriges ledande utbildningsföretag inom inköp, logistik, affärsförhandling och Juridik. Mest kända är vi för våra internationella certifieringsprogram inom inköp och logistik samt för våra förhandlingsutbildningar. Vår huvudfokus är att kompetensutveckla företag och öka dess lönsamhet. Vi har en egen tidning Inköp + Logistik samt en branschförening. Välkommen att läsa mer om oss på www.silf.se

Silf har stark utveckling. Till vår produktavdelning söker vi nu ytterligare en medarbetare som kan medverka till den fortsatta utvecklingen av vårt utbildningsprogram.

Efterfrågan på våra utbildningar och seminarier ökar och vi får allt fler uppdrag från näringslivet. Därför söker vi nu en medarbetare inom området Inköp och Logistik. Tillsammans med våra Affärsområdeschefer ska du utforma och förädla Silfs utbud av tjänster inom kompetensområdet. Silfs utbildningar inkluderar både öppna som kundanpassade kurser. Produktutvecklingen av vårt kursprogram bedrivs i samråd med både våra kunder och lärare.

Du kommer bland annat att:

  • söka lösningar och stödja kundernas utveckling inom inköp och Logistik.
  • utveckla och uppdatera Silfs program och kurser av hög internationell nivå.
  • arbeta med rådgivning & utveckling av våra kunders kompetens.
  • medverka och stödja vår försäljningsavdelnings sälj- och marknadsarbete.
  • medverka till vår fortsatta utveckling och lönsamhet.

Du är affärsinriktad, noggrann, analytisk samt har initiativ- och samarbetsförmåga. Vi värdesätter att du har en öppen och empatisk personlighet. Du bör ha ett pedagogiskt intresse för utbildningsfrågor, gärna en akademisk examen och goda kunskaper i svenska och engelska. Har du operativ erfarenhet från inköp, logistik och/eller förhandling är det ett stort plus. Du kommer att vara en nyckelperson i Silfs produktionsteam. Silf erbjuder dig en kreativ och trevlig miljö samt ett positivt arbetsklimat.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV till info@applyrekrytering.se. Önskas ytterligare information kontakta vår konsult Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ber dig skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.