Projektledare inköp & logistik till Nima Utbildning i Oslo

nimaNIMA Utdanning A/S är sedan 1961 Norges ledande arrangör av utbildningar och konferenser inom Inköp, Supply Chain och Logistik. Mest kända är vi för våra internationella certifieringsprogram till både offentlig och privat sektor. Vår huvudfokus är att kompetensutveckla individer och företag där vi har både öppna och företagsinterna utbildningar. Vi är i stadig tillväxt med ständig utveckling med ett gott arbetsklimat. Vi har en egen tidning samt en branschförening NIMA – Norsk Forbund for Innkjøp og Logistikk som har till uppgift att främja branschen och öka kompetensen inom Inköp och Logistik. Välkommen att läsa mer på Nima.no

NIMA Utbildning söker nu en Projektledare som ska utveckla, marknadsföra och administrera företagets utbildningar inom Inköp och Logistik till norska företag. NIMAS utbildningar inkluderar både öppna och kundanpassade kurser. Du kommer även att genomföra projekt som t ex konferenser och seminarier. Detta ett spännande jobb i ett välrenommerat och Norskt utbildningsföretag. Du ska medverka i team med både interna och externa resurser för att ta fram och implementera inspirerande seminarier. Placering är vid NIMA Utdanning i Oslo.

Vi tror du har/är:

  • kreativ och har erfarenhet från projekt inom konferenser och kurser
  • drivkraft och erfarenhet av att utveckla långsiktiga kundrelationer
  • lyhörd och analytisk för kundens behov och skapar lösningar för bästa resultat
  • initiera och utveckla seminarier och events
  • van att arbeta mot beslutsfattare på kundföretagen
  • kunskaper i engelska och MS office

Aktuell person bör vara förtroendefull, självgående med en öppen inställning. Gärna med erfarenhet från tjänsteförsäljning inom konferenser och kurser och/eller inköp och logistik. Vi ser gärna att du kommer från en högskoleutbildning eller liknande.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi värdesätter att du är affärsinriktad och har lätt att skapa och utveckla nya kontakter. Rätt person får förmånen att arbeta i en inspirerande miljö. Rapportering sker till Produktansvarig för NIMA Utdanning.

På NIMA erbjuder vi dig en arbetsplats i ständig utveckling och ett arbetsklimat där det finns utrymme för kreativitet och reflektion.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV till info@applyrekrytering.se . Önskas ytterligare information kontakta vår konsult Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ber dig skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt