Konsult – Projektledare till Constructor Logistics i Göteborg

ConstructorConstructor Logistics AB tillhandahåller konsult- och mjukvarulösningar inom logistik och lagerutveckling med den egenutvecklade mjukvaruplattformen, C-WIS, Warehouse Intelligence System. Plattformen kompletterar befintliga ERP/WMS-system för att ge verklig inblick materialhantering och kapitalbindning på lager. C-WIS komplexa beräkningar av lagerbalans och lagerlogistik påvisar konkreta förslag till förändringar som kommuniceras på ett pedagogiskt via 3D-simulering.

Constructor Logistics ägare Constructor Group är en av de ledande leverantörerna när det gäller lagerinredning och logistiklösningar. Constructors verksamhet i Sverige omsätter ca 325 milj. sek och har runt 70 anställda med huvudkontor i Göteborg.

Constructor Logistics söker nu en affärsdriven Projektledare med kompetens inom logistik och lageranalys. Som projektledare säljer du in, leder och driver effektiviseringsprojekt i kunders lagerlogistik. Till din hjälp har du Constructors mjukvaruplattform C-WIS och ett team som stödjer dig med support, systemutveckling och marknadsföring. I projekten arbetar projektledaren aktivt med kundens materialhantering, kapitalrationalisering, leveransprecision, uppföljning och ständiga förbättringar.

  • Som projektledare hos Constructor Logistics vill vi att du:
  • har kompetens och kunskap att leda och driva förändringsprojekt för kunds räkning
  • har förmågan att skapa nya samt underhålla och analysera befintliga kundprojekt
  • har erfarenhet från lagerlogistik och kunskap om IT lösningar såväl som Excel
  • är en dynamisk, kreativ och lösningsorienterad affärsman/kvinna
  • är en naturlig samarbetspartner till övriga bolag i gruppen
  • kan sälja in projekt som leder till verksamhetsförbättringar

Som person är du självgående och driven med god initiativförmåga och erfarenhet av projektledning samt försäljning. Vi värdesätter att du har en öppen och empatisk personlighet. Du får gärna ha erfarenhet från industrin och bör ha kunskap om logistik och lagerfrågor samt dess påverkan för företagens lönsamhet. Den vi söker bör ha en högskoleutbildning, gärna inom logistik och goda kunskaper i svenska och engelska. Har du operativ erfarenhet från lager och logistik eller arbetar som konsult idag är det ett stort plus.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV till info@applyrekrytering.se. Önskas ytterligare information kontakta vår konsult Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ber dig skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.