Affärsprojektledare till Silf

Silf Competence AB är Sveriges ledande konsult- och utbildningsföretag inom inköp, logistik och affärsförhandling. Vi levererar både till privat och offentlig sektor. Mest kända är vi för våra utbildningar, internationella certifieringsprogram, företagsakademier och våra konsulter inom inköp och logistik. Vår huvudfokus är att kompetensutveckla företag och organisationer för att öka kvalitet och lönsamhet. Silf är även branschförening för inköpare och logistiker. Läs mer på www.silf.se.

Silf Competence förstärker och söker ytterligare en Affärsprojektledare för utbildning- och konsulttjänster samt företagsspecifika akademier. För dig som brinner för inköp och logistik är detta ett spännande jobb i ett välrenommerat och Internationellt utbildnings- och konsultföretag. Du kommer jobba med att projektleda och affärsmässigt utveckla befintliga kunder inom huvudsakligen vår konsultverksamhet. Tjänsten är placerad vid kontoret i Stockholm.

Vi tror du har:

  • drivkraft att utveckla, bearbeta och projektleda befintliga och nya affärer
  • har en hög genomförandegrad i din projektledning
  • erfarenhet som konsult eller befattning inom inköp, logistik och supply chain
  • analytisk förmåga och lyhördhet för kunders behov, skapa lösningar för bästa resultat
  • erfarenhet av att kontakta kunder med affären i fokus
  • ett starkt intresse för kompetensutveckling

Du bör vara självgående och stresstålig med förmågan att samverka för att nå bästa lösning för både kund och Silf. Aktuell person bör vara förtroendefull och ansvarstagande, med en öppen inställning. Du hanterar hela officepaketet och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya processer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Rätt person får förmånen att arbeta med trevliga kollegor i en inspirerande miljö. Dessutom får man tillgång till att gå Silfs hela utbildningsprogram.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV till info@applyrekrytering.se. Önskas ytterligare information kontakta vår konsult Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ber dig skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt