Affärsområdeschef kurser inom inköp & upphandling

silf_litenSilf Competence AB är Sveriges ledande utbildningsföretag inom inköp, logistik, affärsförhandling och Juridik. Mest kända är vi för våra internationella certifieringsprogram inom inköp, offentlig upphandling och logistik samt för våra förhandlingsutbildningar. Vår huvudfokus är att kompetensutveckla företag och öka dess lönsamhet. Vi har en egen tidning ”Silf Supply Chain Outlook” samt en branschförening. Välkommen att läsa mer om oss på www.silf.se.

Silf Competence söker nu en Affärsområdeschef inom området Inköp och Förhandling. Denna tjänst som produktansvarig är en del av vår produktutveckling och du blir ansvarig för utbildningar och kurser inom området Inköp och Förhandling. Efterfrågan på Silfs utbildningar, seminarier och konsulttjänster ökar från både det privata och offentliga näringslivet.

Du kommer bland annat att:

  • Söka lösningar för att stödja kundernas utveckling inom inköp och förhandling.
  • Utveckla och uppdatera Silfs program och kurser av hög internationell nivå.
  • Delta i konsult och undervisningsuppdrag (inom ditt kompetensområde).
  • Delta i och bevaka våra kärnområden via seminarier, lärare och partners.
  • Utveckla lönsamheten i verksamheten med budget och resultatansvar.
  • Leda arbetet med att ta fram kandidater till ” Sveriges bästa förhandlare”
  • Medverka och stödja vår försäljningsavdelnings sälj- och marknadsarbete

Det krävs ett stort intresse och engagemang för inköpsfrågor samt arbetslivserfarenhet från en inköpsorganisation, gärna från ledande befattning. Aktuell person bör även ha ett pedagogiskt intresse för utbildningsfrågor och kompetensförsörjning. Du innehar en akademisk examen eller motsvarande samt mycket goda kunskaper i både engelska och svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och värdesätter att du är affärsinriktad, öppen och empatisk. Du kommer att vara en nyckelperson i Silfs produktteam.

Silf erbjuder en arbetsplats i ständig utveckling och ett arbetsklimat där det finns utrymme för kreativitet och reflektion.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV till info@applyrekrytering.se. Önskas ytterligare information kontakta vår konsult Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ber dig skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.