Affärslogistiker till Green Cargo. Tillsatt!

images[1]Green Cargo är Sveriges punktligaste godstågsbolag. Vi kör ca hälften av Sveriges godståg och med partners når vi hela Europa. Kunderna erbjuds transporter märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Green Cargo ägs av svenska staten. Koncernen har ca 2 000 anställda och en årsomsättning på ca 4,2 miljarder SEK (2014)

Green Cargo söker nu Affärslogistiker. Som Affärslogistiker arbetar du med kartläggning av flöden samt design och utveckling av värdeadderande logistik. Du leder och medverkar i team med både interna och externa resurser för att ta fram och implementera hållbara kundlösningar. Teamet av logistiker är ett starkt stöd till försäljningsavdelningen där man tillsammans utvecklar lönsamheten hos Green Cargos befintliga och framtida kunder. Placering är vid huvudkontoret i Stockholm

Som Affärslogistiker arbetar du med att:

  • analysera, driva och designa logistiklösningar för befintliga och nya affärer
  • initiera och leda team för utveckling av kunders lösningar inom logistik
  • ta fram underlag samt medverka vid presentation av logistiklösningar till kund
  • implementera samt följa upp lösningar i samarbete med sälj och produktion
  • ansvara för kontakten med både externa och interna samarbetsparter
  • uppdatera dig inom ”Best practice” i Supply Chain frågor för bl.a. industrin

Som logistiker har du stark drivkraft, god helhetssyn samt förståelse för logistik och supply chain samt dess påverkan på företagens lönsamhet. Du har en öppen och professionell attityd, är kommunikativ och trivs med att upprätthålla och underhålla kontakter. Green Cargo verkar i norden och övriga Europa och det är en fördel om man har vana av transport- och logistiklösningar samt internationella kontakter.

Den vi söker bör ha högskoleutbildning inom logistik eller supply chain. Erfarenhet från en befattning inom logistik, gärna från industrin. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i både engelska och svenska i tal och skrift samt presenterar lösningar med personlig trovärdighet. Du har drivkraft och kreativ förmåga att utveckla nya och befintliga logistik- och kundprojekt. Rapportering sker till Chefen för Affärslogistik.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV till info@applyrekrytering.se. Önskas ytterligare information kontakta vår Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ber dig skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.