Account manager till kompetensföretag

silf_litenSilf Competence AB är Sveriges ledande utbildningsföretag inom inköp, logistik och affärsförhandling till både privat och offentlig sektor. Mest kända är vi för våra internationella certifieringsprogram inom inköp och logistik samt för våra förhandlings-utbildningar. Vår huvudfokus är att kompetensutveckla företag och öka dess lönsamhet. Vi har en egen tidning Silf Supply Chain Outlook samt en branschförening. Välkommen att läsa mer om oss på www.silf.se.

 Silf Competence förstärker ytterligare och söker nu en säljare – account manager som ska sälja och marknadsföra företagets utbildningar och kompetenslösningar inom inköp, logistik och förhandling.För dig som brinner för försäljning är detta ett spännande jobb i ett välrenommerat och Internationellt utbildningsföretag. Du kommer att arbeta med att utveckla befintliga kunder såväl som tillväxtförsäljning. Du ingår i ett säljteam som består av 7 personer. Denna tjänst är placerad vid kontoret i Stockholm.

Då vi är ett kompetensföretag utvecklas vi ständigt och söker nu en kompetensintresserad och driven säljare som tidigare arbetat med tjänsteförsäljning.

Vi tror du har/är:

  • energi att sälja mot både medelstora och större företag
  • drivkraft och erfarenhet av både nykundsbearbetning som långsiktiga relationer
  • erfarenhet från försäljning av tjänster, gärna inom inköp och logistik
  • lyhörd och analytisk för kundens behov och skapar lösningar för bästa resultat
  • erfarenhet av att löpande följa upp och analysera ditt säljresultat

Du bör vara en självgående och uthållig säljare, med förmågan att nå avslut hos kund. Aktuell person bör vara förtroendefull, empatisk med en öppen inställning. Du ska ha förmågan att snabbt sätta dig in i nya processer samt behärska flytande svenska samt engelska i tal och skrift. Erfarenhet av att arbeta mot beslutsfattare inom inköp och logistik ser vi som en merit. Rätt person får förmånen att arbeta med trevliga kollegor i en inspirerande miljö. Dessutom får man tillgång till Silfs hela utbildningsprogram.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV direkt till info@applyrekrytering.se. Önskas ytterligare information kontakta vår konsult Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ber dig skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.