7A Mässor och Events söker ansvarig säljare/projektledare.

7a

7A mässor, konferens och evenemang finns idag på tre unika adresser i Stockholm, vid Strandvägen, vid Odenplan och Centralen. Sedan lokalerna på Strandvägen 7A började ta form i januari 2006 har den ursprungliga visionen, bit för bit, blivit sann. Det som då var ett våningsplan på Strandvägen med uthyrda kontorsplatser är idag Stockholms tre mest exklusiva konferens-, event-, mäss- och kontorsanläggningar. Vi har 6000 vackra och moderna kvadratmetrar fördelade på Strandvägen, Odenplan och Centralen. 7A har arbetat målinriktat för att skapa en personlig, proffsig och hållbar miljö där goda affärer förenas med hjärta och värme. Våra nöjda, återkommande och lojala kunder vittnar om att vi lyckats. Läs mer på www.7a.se.

Efterfrågan på 7A´s tjänster ökar kontinuerligt. Vi söker nu en driven och innovativ säljare med mångårig kompetens inom mässor och events.

Du medverkar i ett team med både interna och externa resurser för att sälja in och implementera inspirerande möten med fokus på kundens önskemål och behov. Detta är ett spännande och utvecklande jobb med placering vid vårt kontor i Stockholm.

Arbetsuppgifter

  • sälja mot både mindre och större företag i Stockholm
  • stark drivkraft att via kundbesök bearbeta nya potentiella kunder
  • aktivt utveckla marknaden och sälja in vårt koncept till företag
  • förmågan att tillsammans med produktion kalkylera och prissätta offertförslag
  • självständigt förhandla fram avtal och lösningar till avslut

Din profil

Du har en stark drivkraft, affärsmässig attityd, är resultatorienterad och brinner för att skapa relationer. Du har gärna en utbildning från högskola och vill arbeta på Stockholms ledande företag inom unika mässor, konferenser och event. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi värdesätter att du är en empatisk lagspelare. Den vi söker har erfarenhet från en befattning som säljare/projektledare inom branschen.

Rätt person får förmånen att arbeta i en inspirerande miljö och i ett växande företag. Vi förväntar oss resultat och vi ger mycket tillbaka i form av belöningssystem.

Maila din ansökan, ett personligt brev samt CV till info@applyrekrytering.se. Önskas ytterligare information kontakta vår konsult Claes Dahllöf på 08 – 586 107 60. Vi ber dig skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.